Opleidingen

Behandelingen

Persoonlijke behandeling

In de praktijk komen mensen met heel verschillende vragen en verschillende klachten. Tijdens je eerste afspraak doe ik een intakegesprek tijdens een traditionele behandeling om je beter te leren kennen. Er wordt geluisterd naar je klacht en gekeken wat er van je voeten gelezen kan worden. Er wordt een plan opgesteld met het aantal behandelingen en het tempo waarin ze gegeven worden. Samen maken we een keuze welke behandeling jou de meeste voldoening kan bieden:

STANDAARD VOETREFLEXOLOGIE

Je beide voeten zijn als het ware een spiegelbeeld van je lichaam. Met verschillende technieken worden je voeten bewerkt en het overeenkomende orgaan gaat hierop reageren. Het voetweefsel zal zachter worden en beter doorbloed. Ditzelfde gebeurt in je hele lichaam. Je cellen worden gezuiverd en gevoed. Het gehele lichaam voelt zich vrijer, groter, eutonisch. Na enkele sessies zijn tal van je klachten verdwenen.

 

Afbeelding van een voet die gemasseerd wordt

CRANIO-SACRALE REFLEXOLOGIE

Aan te bevelen bij klachten van hoofd en wervelkolom, trauma’s, whiplash, vermoeidheid, onverklaarbare pijnen, huilbaby, tinnitus (oorsuizen), oogklachten, reukklachten, psychische shock, vergeetachtigheid, overbelasting door je werksituatie, enz.

 

Afbeelding van een voetmassage

EVC Rugcorrectie

Energetische vertebraalcorrectie (EVC) is een effectieve energetische techniek om de wervelstand te corrigeren via de meridianen op handen en voeten. Doordat de gewrichten zich in een betere positie zetten, doen ze minder pijn en gaan de organen beter functioneren. Je voelt meteen dat er meer energie door stroomt. Door zijn zachte karakter en snelle resultaat is deze techniek zeer aan te raden bij rug-, gewrichts- en orgaanklachten, vermoeidheid, burn-out, depressie, …

 

Foto van een rug met daarop een ruggenwervel getekend

METAMORFOSE-SESSIE

Deze behandeling op voeten, handen en hoofd geeft een zeer diepe ontspanning en bevrijd je van remmingen zoals remming om een werk aan te vatten.
Voeten: hoe sta je in het leven?
Handen: bevrijding om tot ‘handelen’ te komen.
Hoofd: oude overtuigingen loslaten om opnieuw te kunnen starten.

 

Afbeelding van een landschap

LYMFEDRAINAGE

Een specifieke techniek voor zij die vocht vasthouden na een operatie, door nier-, blaas-, of lymfeproblemen of omdat je daar het type voor bent.

 

Afbeelding van rode sappige bessen

ONTSPANNINGSSESSIE

Deze kan aan iedereen gegeven worden. Door gevarieerde technieken in een bepaalde volgorde wordt de cliënt rustig en valt vaak in een zalige sluimer of slaaptoestand.

 

Afbeelding van een paardenbloempluis

MOXABEHANDELING

Dit is een behandeling voor mensen met een diepe inwendige koude, die zelfs in de zomer koude voeten hebben, last hebben van lage rugklachten of bleek zien.
Moxeren betekent warmte aan het lichaam toevoegen. Het wordt gedaan door smeulende kruiden op een vaste afstand van huid te laten instralen zonder gevaar voor brandwonden.
Met een kruidenstaaf kan overal op het lichaam gewerkt worden. Werk je met een moxa-box dan wordt deze op de lage rug geplaatst of op de navel.

 

Afbeelding van drie Chinese geisha's die een moxabehandeling geven

GEZICHTSREFLEXOLOGIE

Deze techniek werkt zeer effectief op de hersenen en het centrale zenuwstelsel.
Ideaal voor cliënten met slaapstoornissen, CVS, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, dementia, alzheimer, parkinson, leerproblemen, enz. Het is zeer ontspannend, voelt weldadig en is een waarachtig schoonheidsmiddel door zijn diepe ontspanning.

Afbeelding van gezicht met accupunten en reflexzones

Maak een online afspraak

http://www.goldenfeet.be/
juli 2018
ma di wo do vr
2526272829
23456
910111213
1617181920
2324252627
3031123

EFFECT

Het effect van een behandeling kan voor jezelf zowel opvallend zijn als subtiel, dat hangt van persoon tot persoon af. Het kan zijn dat je een geur waarneemt, je kan een emotionele reactie voelen, veranderde stoelgang hebben, een aangepast slaappatroon, … Soms komen verdoken klachten uit een vroegere periode naar boven waarna ze verdwijnen. Dit is een positief teken: je bent aan het opruimen!

Jonge mensen reageren sneller dan oudere mensen. Jonge klachten verdwijnen snel en chronische klachten hebben meer zorg nodig. Genezen doe je zelf maar reflexologie zal je daar flink in ondersteunen, inzicht geven en talrijke andere mogelijkheden bieden!

Opgelet, een reflexoloog is geen arts en kan hem ook niet vervangen. Hij/zij mag geen diagnose stellen of advies geven i.v.m. medicatie. Dat blijft de zorg van je huisarts.

PRIJS

Intakegesprek + eerste sessie (90 min): €65,00
Vervolgsessie (60 min): €52,00
Uitgebreide sessie (90 min): €65,00