top of page

Betalings- en annulatievoorwaarden

Laatst bijgewerkt op 15/06/2024

Inschrijven

 

Schrijf steeds tijdig in, bij voorkeur minimaal 14 dagen voor opstart van de opleiding. In sommige gevallen is het toegestaan last- minute in te stappen. Neem hiertoe contact op via zaakvoerder@goldenfeet.be of neem telefonische contact op.
Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige opleidingsgeld tenzij anders afgesproken bij inschrijving.

Annulatie

Voor het annuleren is een schriftelijk ingediende aanvraag vereist.

Tot 14 dagen voor aanvang van de opleiding kan worden geannuleerd onder voorwaarde van betaling van een administratieve vergoeding van 50 euro. Na deze periode blijft het volledige cursusgeld verschuldigd, tenzij er tijdig een geschikte vervanger wordt aangedragen, steeds in overleg met Golden Feet Reflexology.

- Als je de activiteit niet schriftelijk annuleert vóór de startdatum, blijft het volledige opleidingsbedrag verschuldigd.
- Niet betaling van het inschrijvingsgeld geldt nooit als annulering.
- Men schrijft in voor de gehele opleiding, indien de deelnmer voortijdig afhaakt wordt het resterende inschrijfgeld niet gerestitueerd.
- Niet gevolgde lessen kunnen niet worden overgezet naar een volgende opleiding.
- Indien Golden Feet Reflexology een activiteit annuleert, wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

- Golden Feet Reflexology is niet aansprakelijk voor andere bijkomende kosten als gevolg van deze annulering.

Niet naleving van de overééngekomen betalingsregeling

Indien de cursist na inschrijving en afronden van een opleiding niet solvabel blijkt te zijn of in gebreke blijft voor wat betreft de overééngekomen betalingsregeling of afspraak, concreet aangeduid op het inschrijvingsformulier, wordt er in eerste instantie een betalingsregeling overééngekomen die voor beide partijen acceptabel is. Bij niet- naleving van deze overééngekomen betalingsregeling kan een gerechtsdeurwaarderpraktijk worden ingezet. De bijkomende kosten worden verhaald op de client in kwestie. 

bottom of page