top of page

Kennismakingscursus Voetreflexologie

Voetreflexologie Kennismakingscursus
Gedurende 3 avonden maak je kennis met reflexologie. Je leert stap voor stap de technieken aan en na 3 lessen kan je reeds een behandeling geven. Zelfs na de eerste les kan je al voelen wat het met je doet, want we oefenen op mekaar..

Het losmaken van de voet door een reflexoloog

REEKS 1

Het Molenhuis, Zaal Langenberg, Dorpsstraat 45

3294 MOLENSTEDE (DIEST)

Data: dinsdag 13, 20 en 27 aug 2024, van 19-22u
REEKS 2

Natuurwinkel Groenplaats, Zoerledorp 112

2260 WESTERLO

Data: woensdag 14,21,28 aug 2024, van 19-22u
REEKS 3

Leslokaal Pivh, Kunstlaan 1

3500 HASSELT

Data: woensdag 25 sep, 2,9 okt 2024 van 19-22u
REEKS 4

Leslokaal Pivh, Kunstlaan 1

3500 HASSELT

Data: donderdag 8, 15, 22 mei 2025 van 19-22u
 

Een reflexologiesessie opstarten

Inhoud

Voetreflexologie Kennismakingscursus

Gedurende 3 avonden maak je kennis met reflexologie. Je leert stap voor stap de technieken aan en na 3 lessen kan je reeds een behandeling geven. Zelfs na de eerste les kan je al voelen wat het met je doet, want we oefenen op mekaar..

 

De lessen gaan door in kleine, gezellige groepen. Er is geen voorkennis vereist, de cursus staat open voor iedereen.

 

Nadat je een korte opleiding reflexology gedaan hebt kun je met enkele handgrepen een aantal kleine ongemakken verlichten in je eigen gezin, bij vrienden en in familie. Dat is welkom in je directe omgeving.

 

Het is voor jezelf ook leuk om iemand eens te verwennen met een behandeling van zijn of haar voeten. Het brengt rust en ontspanning. Het is een ware weldaad voor mensen in deze haastige tijd. Ontspanning nodigt het lichaam uit om weer in het juiste ritme te lopen. De

 

De bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor er een betere voeding van elke cel plaatsvindt. Afvalstoffen worden sneller verwijderd waardoor ongemakken in darmen, nieren, longen, huid enz... afnemen.

 

Een kennismakingscursus maakt je nieuwsgierig, je wilt meer weten. Je kan daarna steeds een professionele opleiding volgen wanneer je er je beroep van wilt maken. 

Natuurlijk raden we onze school aan om je ontdekkingstocht en studie verder te zetten en geleidelijk aan te professionaliseren via onze Opleiding tot Professioneel Reflexoloog en de vele cursussen en bijscholingen.

Afbeelding met een rustgevende sfeer
Ontspannende sfeer
Een dame die de cliënt zijn voeten masseert
Afbeelding van onze docent Kelly Siborgs

Kelly Siborgs

Docent Kelly Siborgs

Als verpleegkundige weet ik eens te meer wat zorg en zelfzorg inhoudt. Meer dan twintig jaar geleden mocht ik zelf ervaren hoe reflexologie mijn leven en gezondheid meer in balans bracht. De kracht die ik van mijn eigen lichaam ervaarde, spoorde me aan om me verder te verdiepen in de wondere wereld van de voetreflexologie. Op deze manier wilde ik ook betekenis geven aan een ander zijn welzijn. Welzijn is, in mijn ogen, meer dan het ontbreken van een ziekte.

 

Hoe krachtig is het om elke keer vast te stellen hoe heilzaam je eigen lichaam is! Met enkel twee handen ...


Wist je dat reflexologie al duizenden jaren oud is? Dat de reflexen van de voeten het spiegelbeeld vormen van alle organen, klieren en lichaamsdelen? Boeiend toch!

 

Mocht ik je interesse hebben opgewekt, ga dan zeker met mij mee op pad tijdens de volgende 3 avonden!

Ontspannende sfeer, warmte, kaarsjes die branden
bottom of page