top of page
Logo Bevo.jpg

Kwalitatieve opleidingen

Alle opleidingen van Golden Feet zijn erkend door BEVO, de beroepsvereniging van Belgische Voetreflexologen.

We spreken dus over de driejarige opleiding, alsook de meerdaagse opleidingen en workshops.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN DRIEJARIGE REFLEXOLOGIE- OPLEIDING BIJ GOLDEN FEET?

 

Ondertussen zien we heel wat reflexologieopleidingen de revue passeren... In deze wirwar van opleidingen blijft de vraag:

Waarom kiezen voor Golden Feet?

Voor ons is dit duidelijk!

Een opleiding van enkele dagen, van 5 avonden of zelfs een week, online of in contactonderwijs, kan nooit een volwaardige reflexologie- opleiding zijn!

Onze 3- jarige opleiding tot Professioneel Reflexoloog voldoet aan de richtlijnen van BEVO én ook aan het gevraagde Curriculum van het RIEN.

'Reflexology in Europe Nexus', kortweg RIEN - is een Europese, overkoepelende organisatie die een belangrijke rol speelt in de professionalisering van de reflexologie- opleidingen doorheen gans Europa. Ook in de naburige landen worden deze richtlijnen opgevolgd. Golden Feet voldoet aan het door het RIEN vooropgestelde Curriculum en mag zich een volwaardige opleiding toemeten van minimaal 300u in CONTACT- onderwijs. (1u=50 minuten) Ons totaal aantal uren opleiding bedraagt op dit moment zelfs 412,1 uur. We maken hiermee dus echt een verschil! Bij ons zit je goed wat de toekomst betreft!

We bieden deze uren aan in een Basisjaar, een Schakeljaar en een Vervolmakingsjaar, 9 modules - Anatomie, fysiologie en pathologie, Reflexologie theorie- en praktijklessen, cranio-sacrale reflexologie, meridianenleer, speciale doelgroepen en coaching voor de reflexoloog (communicatie). Onze docenten zijn enerzijds klassiek opgeleid binnen de reguliere gezondheidzorg. Anderzijds staan ze als erkend reflexoog met beide voeten in de praktijk en delen graag hun kennis en kunde met de cursisten!

 

SAMENGEVAT

Je opleiding volgen bij Golden Feet is een verstandige keuze! Het is een garantie voor een kwalitatieve opleiding die voldoet aan alle moderne vereisten van een reflexologie- opleiding, vanuit een holistische mensvisie.

Complementair aan de moderne geneeskunde. Onze driejarige opleiding is in overeenstemming met het curriculum van het RIEN, dat door de beroepsvereniging BEVO wordt gevolgd.

bottom of page