top of page

Reflexologie & Baby's en Kids

Belangrijk - ERKENNING beroepsverenigingen: al onze bijscholingen, cursussen en workshops in deze rubriek zijn geaccrediteerd door BeVo (beroepsvereniging). De accreditatiepunten worden als volgt berekend: 1/2 dag = 5p, 1 dag = 10p, 2 dagen = 20p, 3 dagen = 30p, enz...

Dankzij het samenwerkingsverband tussen BeVo en het VNRT, erkent het VNRT nu ook al onze workshops! (vanaf 2022)

Door de erkenning door het VNRT worden onze bijscholingen vaak ook erkend door andere beroepsverenigingen zoals bijvoorbeeld VBAG en LVNT. Je dient dit echter zelf te bevragen!

PROGRAMMATIE 2024 -2025

babyvoetjes op een donzige deken met madeliefjes
WORKSHOP - VOETREFLEXOLOGIE BABY'S & KIDS

zaterdag 7 december 2024, 9u30 tot 16u30 - Docent Sabrina Schepers

Leslocatie "Pivh" - Kunstlaan 1, 3500 - 3500 Hasselt

Koffiekar en drank is voorzien

Lunch/broodje ter plaatse te bestellen

Je bent bent welkom bij deze bijzondere workshop over voetreflexologie voor baby's en kleine kinderen! Samen verkennen we de fascinerende wereld van voetreflexologie en ontdekken we hoe deze eeuwenoude techniek kan bijdragen aan het welzijn van onze kleintjes.

Het is een feit dat baby's en jonge kinderen vaak snel reageren op aanraking en positieve prikkels. Voetreflexologie biedt ons een zachte en effectieve manier om het natuurlijke evenwicht en de gezondheid van onze kleintjes te bevorderen.

In deze workshop gaan we dieper in op de principes van voetreflexologie en leren we praktische technieken die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van baby's en kleine kinderen.

Gedurende deze sessie zullen we niet alleen de basisprincipes van voetreflexologie bespreken, maar ook hands-on oefeningen doen, zodat je direct de positieve effecten kunnen ervaren. Je zal ontdekken hoe eenvoudige aanrakingen en drukpunttechnieken op de voetjes van baby's en kinderen kunnen bijdragen aan ontspanning, een betere slaapkwaliteit, en het verlichten van ongemakken.

Onze docent kijkt ernaar uit om deze kennis met jullie te delen en samen een positieve impact te hebben op het welzijn van onze jongste generatie.

Als reflexoloog werken met acupunctuurpunten op de voetjes en de handjes, doelgericht aan de slag met specifieke klachten zoals reflux, buikkrampjes, oorpijn enz. We kijken welke technieken we wanneer kunnen toepassen en wanneer niet. We gaan na hoe je weet waar je effect beoogt in het lichaam en welke punten je kan gebruiken tijdens een sessie reflexologie.  

bottom of page